TAKUUT JA TESTAUS

Täällä akku-pro.com ymmärrämme paristot ja että toisinaan ne eivät myöskään toimi niin kuin ne on tarkoitettu. Kaikilla myymillämme paristoilla on laajennettu takuu, mikä tekee niistä turvallisen ja kätevän valinnan ostaessasi ensimmäistä kertaa, päivittämällä tai yksinkertaisesti vaihtamalla olemassa olevan akun.

Näillä muutamilla vaiheilla voit auttaa diagnosoimaan, tarvitseeko takuuosastomme testata akkuasi.

1.Tarkista, koskeko akku kannettavaa tietokonetta oikein.

  1. Asenna uusi akku toiseen yhteensopivaan kannettavaan tietokoneeseen tai käytä toista yhteensopivaa alkuperäistä sovitinta uuden akun lataamiseen tarkistaaksesi, onko akku kunnossa.

3.Yritä päivittää BOIS -versio tai muuttaa virta -asetuksia.

4.Yritä tarkistaa, onko olemassa joitakin ohjelmia, jotka estävät kannettavaa tietokonettasi käyttämästä akkuja.

Asenna uusi akku oikein. Kannettavan tietokoneen käyttö sovittimen ollessa irrotettuna, kunnes kannettava tietokone sammuu itsestään. Käytä sitten alkuperäistä sovitinta uuden akun lataamiseen 24 tunnin ajan. Tee tämä lataus- ja purkausprosessi useita kertoja

Mittaa latausajat tietääksesi, että se latautuu riittävästi.
Katso itse laturia, näyttääkö se kuumenevan.
Näyttääkö akku turvonneelta/haisee latauksen jälkeen?
Jos olet kokeillut yllä mainittua ja haluat silti ottaa meihin yhteyttä akun varaamista varten testausta varten, takuuosastomme auttaa sinua mielellään tässä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen service@akku-pro.com ja toimi seuraavasti:

Kirjoita muistiin ainutlaatuinen takuun viitenumerosi, jota sinun on säilytettävä ja lainattava tulevaa käyttöä varten.
Jos sinulla on laturi, varmista, että akku on ladattu täyteen ennen lähettämistä. Tämä nopeuttaa prosessia ja antaa meille mahdollisuuden arvioida vaatimuksesi nopeammin.
Pakkaa akku huolellisesti, muista lisätä yksilöllinen viitenumerosi ja lähettää osoitteeseen:
Odota, että otamme sinuun yhteyttä. Tavoitteemme on, että akku testataan kolmen työpäivän kuluessa, mutta odota jopa viikko, ennen kuin voimme ottaa sinuun yhteyttä, koska testaukseen saattaa tarvita lisäaikaa.

X