Käyttöehdot


(1) Johdanto

Tämän verkkosivuston ja tämän sivuston kautta saatavien tuotteiden ja palvelujen (yhdessä ”Palvelut”) käyttöoikeutta ja käyttöä koskevat seuraavat ehdot ja ehdot (”Palveluehdot”). Käyttämällä palveluja hyväksyt kaikki käyttöehdot, joita voimme päivittää ajoittain. Sinun tulee tarkistaa tämä sivu säännöllisesti ja huomata mahdolliset muutokset, jotka olemme tehneet käyttöehtoihin.

(2) Kiellot

Et saa käyttää tätä verkkosivustoa väärin. Et: tee tai kannusta rikokseen; lähettää tai levittää virusta, troijalaista, matoa, logiikkapommia tai muuta materiaalia, joka on haitallista, teknisesti haitallista, loukkaavaa tai millään tavalla loukkaavaa tai säädytöntä; murtautua mihin tahansa Palvelun osaan; vioittuneet tiedot; ärsyttää muita käyttäjiä; loukata muiden henkilöiden omistusoikeuksia.

(3) Myyntiehdot

Tilaamalla tarjoat tuotteen ostamista seuraavien ehtojen mukaisesti. Kaikki tilaukset riippuvat saatavuudesta ja tilaushinnan vahvistamisesta.

(a) Sopimuksemme
Kun teet tilauksen, saat vahvistussähköpostin, jossa vahvistetaan tilauksesi vastaanottaminen: tämä sähköposti on vain vahvistus eikä se merkitse tilauksesi hyväksymistä. Ainoastaan ​​lähetyshetkellä lähetetyssä vahvistusviestissä luetellut tavarat sisältyvät tehtyyn sopimukseen.

(b) Hinnoittelu ja saatavuus
Vaikka yritämme varmistaa, että kaikki tällä sivustolla näkyvät tiedot, kuvaukset ja hinnat ovat tarkkoja, virheitä saattaa tapahtua. Jos havaitsemme virheen minkä tahansa tilaamasi tavaran hinnassa, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian ja annamme sinulle mahdollisuuden vahvistaa tilauksesi uudelleen oikeaan hintaan tai peruuttaa se.

(c) Maksu
Saatuaan tilauksesi lähetämme sen heti maksun vahvistamisen jälkeen.

(d) Toimitus
Voimme lähettää tavaroita useimpiin maihin. Jotkin maat tai alueet eivät pysty toimittamaan.

(4) Vastuuvapauslauseke

Tällä verkkosivustolla näkyvä materiaali tarjotaan ilman mitään takeita, ehtoja tai takuita sen tarkkuudesta.

(5) Vaihtelu

Meillä on oikeus oman harkintansa mukaan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta muuttaa, poistaa tai muuttaa Palveluja ja/tai mitä tahansa tämän verkkosivun sivua.

(6) Virheellisyyksiä

Jos jokin käyttöehtojen osa ei ole täytäntöönpanokelpoinen (mukaan lukien kaikki säännökset, joissa suljemme pois vastuumme sinua kohtaan), minkä tahansa muun käyttöehtojen osan täytäntöönpanokelpoisuus ei vaikuta kaikkiin muihin lausekkeisiin, jotka ovat edelleen voimassa.

(7) Valitukset

Käytämme valitusten käsittelymenettelyä, jolla pyrimme ratkaisemaan kiistat, kun ne syntyvät. Kerro meille, jos sinulla on valituksia tai huomautuksia.

(8) Luopuminen

Jos rikot näitä ehtoja emmekä ryhdy toimenpiteisiin, meillä on edelleen oikeus käyttää oikeuksiamme ja korjaustoimenpiteitä kaikissa muissa tilanteissa, joissa rikot näitä ehtoja.

(9) Koko sopimus

Yllä olevat käyttöehdot muodostavat osapuolten koko sopimuksen ja korvaavat kaikki aikaisemmat ja samanaikaiset sopimukset sinun ja meidän välillä.

(10) Palvelurajoitukset

Voimme rajoittaa palvelut ja edut koskemaan asiakkaita, joihin hänellä on oikeus, tai asettaa ehtoja, joiden mukaisesti ne asetetaan saataville. Toimenpiteisiin voidaan ryhtyä seuraavissa tilanteissa:

a) Jos kohtuulliset käyttötasot ylittyvät

(b) Jos asiakas käyttäytyy uhkaavasti tai loukkaavasti henkilöstöämme tai edustajamme kohtaan

(c) Jos asiakas on virheellisesti väittänyt, että hänellä on oikeus palveluihin, joihin hänellä ei ole oikeutta.
(11) Palauttaa

(a) Jos muutat mielesi
Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ennen tavaroiden lähettämistä.

Täyden hyvityksen saamiseksi tavaroita ei saa olla käytetty, niiden on oltava jälleenmyyntikuntoisia ja niiden mukana on oltava kaikki lisävarusteet sekä alkuperäinen laatikko ja pakkaus.

(b) Jos tavarat ovat viallisia
Sinulla on oikeus hylätä tavarat, jotka ovat epätyydyttävää laatua, jotka eivät sovellu tarkoitukseen tai eivät ole kuvattuja, ja saat täyden hyvityksen. Tämä oikeus on rajoitettu 15 päivään tavaroiden vastaanottamisesta.

X