TOIMITUS, PALAUTUKSET JA PERUUTUKSET

Toimitus voi tapahtua mihin tahansa osoitteeseen, kunhan tilauksesi sisältää myös osoitteen, jolla maksukorttisi on rekisteröity. Kaikki toimitukset on allekirjoitettava (paitsi postitse lähetetyt tuotteet, jotka ovat riittävän pieniä postitettavaksi). Muista säilyttää kuitti tavaran mukana.

Vaikka kaikki kohtuulliset toimenpiteet on pyrittävä pitämään toimituspäivänä, akku-pro.com ei ole vastuussa mistään menetyksistä, kustannuksista, vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat asiakkaalle tai muulle henkilölle tai yritykselle suoraan tai välillisesti epäonnistumisesta arvioidun toimituspäivän saavuttamiseksi.

tavallinen kuljetus

Kaikki normaalitoimituksella tehdyt tilaukset saapuvat 5 – 20 työpäivän kuluessa. Emme toimita tai lähetä viikonloppuisin tai pyhäpäivinä. Kaikki perjantaina klo 14 jälkeen ja viikonloppuna tehdyt tilaukset lähetetään maanantaina.

akku-pro.com valitsee tavaroillesi sopivimman kantajan. Tämä tarkoittaa, että toimituksesi voi saapua useammassa erässä, jotta tilauksesi kuljetetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Ylivoimainen este
akku-pro.com ei ole vastuussa sinulle tilaamiesi tavaroiden toimittamatta jättämisestä tai toimituksen viivästymisestä tai toimitetuille tavaroille aiheutuneista vahingoista tai vikoista, jotka ovat aiheutuneet tapahtumista tai olosuhteista, joihin se ei voi vaikuttaa.

Palauttaa
Jos sinun on palautettava akku-pro.com sivustolta ostettu tuote, sinulla on 30 työpäivää aikaa tehdä niin. Palautettavien tavaroiden on oltava jälleenmyyntikunnossa ja kaikkien palautettavan tuotteen mukana tulevien tavaroiden tai lisävarusteiden on myös palattava meille.

Tavarat tulee myös palauttaa alkuperäisen laatikon, pakkauksen ja tarvikkeiden kanssa.

Jos palautus johtuu puuttuvista tai viallisista osista, tarjoamme täyden hyvityksen tai vaihdon, jos olemme tietoisia tästä 10 työpäivän kuluessa.

Kaikki hyvitykset, jotka johtuvat viasta tai muusta viasta, sisältävät sovellettavan toimitusmaksun palautuksen.

Jos haluat palauttaa tuotteesi, ota yhteyttä myyntitiimiimme:

service@akku-pro.com

Tämä palautuskäytäntö ei vaikuta laillisiin oikeuksiisi.

Tilausten peruuttaminen
Voit peruuttaa tilauksesi ennen toimitusta ilman kulusakkoa ja tilisi täysi hyvitys, jos rahat on jo otettu. Ota yhteyttä palveluun service@akku-pro.com

X